Η Ειρήνη είναι 50 χρονών, απόφοιτος χημικός μηχανικός του ΕΜΠ. Είναι μητέρα δύο εφήβων  της Ριάνας και του Λάμπρου που ετοιμάζονται για σπουδές στο εξωτερικό και σύζυγος του μυκονιάτη Δημήτρη Παταλιάδη ιδρυτή πολλών γνωστών εστιατορίων τελευταία του “Remezzo Fine Greek Dining & Cocktail Bar” στη Μύκονο με το οποίο ασχολείται και η ίδια προσωπικά.

Είναι vegetarian και αγαπά την υγιεινή διατροφή  από μικρή. Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και λατρεύει την Ashtanga yoga την οποία ασκεί σχεδόν καθημερινά αλλά και την κάθε  μορφή κίνησης γενικότερα. 

Αγαπάει με πάθος τη ζωή, τη φύση, τα ταξίδια, τα βιβλία, το κινηματογράφο και το ροζέ κρασί. Έχει πολύ λίγους καλούς φίλους αλλά η ίδια πιστεύει ότι έχει κρατήσει κοντά της τους καλύτερους. 

Ειρήνη Κατραβά

Owner of Remezzo Fine Greek Dining & Cocktail Bar in Mykonos

Η Υπόλοιπη Ομάδα

Η Μαριάννα καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops & yoga retreats & είναι υπεύθυνη για το festival yoga – Revival Day by 4moms. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson.

Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής του Yoga Mala Studio – Χαλκίδας όπου καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga & Yin Yoga. Είναι πιστοποιημένος στην 1η & 2η σειρά της Ashtanga Yoga από τον David Swenson.
Λόγο της αθλητικής του πορείας, το ιστορικό του στην φυσική αγωγή, διατροφή & στο μασάζ, αλλά και την ειδίκευση στους τραυματισμούς συχνά συνεργάζεται με αθλητές & ανθρώπους με προχωρημένους τραυματισμούς για αποκατάσταση.