Γράψτε για εμάς

Στο modernyogi, καλωσορίζουμε με χαρά νέους έμπειρους και πιστοποιημένους ειδικούς στην κοινότητά μας.

Αναζητούμε συγγραφείς και αρθρογράφους που έχουν βαθιά εμπειρία στον τομέα τους. (M.D., Ph.D. L.Ac., κ.λπ.) Μας αρέσει επίσης να ακούμε για ταξίδια ευεξίας και να δημοσιεύουμε δυνατές, μεταμορφωτικές προσωπικές ιστορίες σχετικά την υγεία, την ευεξία ή την γιόγκα.

Εάν έχετε γνώσεις ή μια ιστορία που θέλετε να μοιραστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν η υποβολή του άρθρου σας γίνει αποδεκτή, θα συνεργαστείτε με την υψηλά ειδικευμένη ομάδα συντακτών μας για να βελτιώσετε το άρθρο σας.

Θυμηθείτε:

  • Παρακαλώ βάλτε τον τίτλο του άρθρου σας στη γραμμή θέματος και το πλήρες κείμενο στο σώμα του email. (Σας παρακαλούμε όχι PDF, έγγραφα google ή συνημμένα.)
  • Επισυνάψτε όλες τις πηγές σχετικά με ισχυρισμούς υγείας: Εάν αναφέρετε μια στατιστική ή μια μελέτη στο άρθρο σας, συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς αυτήν την πηγή. Εάν ισχυρίζεστε ότι ένα συγκεκριμένο φαγητό είναι υγιές, πείτε μας πώς ξέρετε. Χρησιμοποιήστε συνδέσμους από επιστημονικά άρθρα και ακαδημαϊκά περιοδικά που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους. (Βάλτε σχετικούς συνδέσμους σε παρενθέσεις δίπλα στην δήλωση που κάνετε στο άρθρο σας.)
  • Συμπεριλάβετε το βιογραφικό σας, επισημαίνοντας τα διαπιστευτήριά σας, συμπεριλαμβανομένων και του που εκπαιδευτήκατε, τυχόν βιβλία που έχετε γράψει ή δημοσιεύσεις στις οποίες έχετε επισημανθεί.
  • “Everything you can imagine is real” - Pablo Picasso