Σχετικά με το Modern Yogi

Ο Αντώνης, η Ειρήνη και η Μαριάννα έγιναν φίλοι μέσα από το κοινό τους πάθος για τη γιόγκα, την αγάπη τους για τη ζωή και τα κοινά τους ενδιαφέροντα. Αποφάσισαν λοιπόν να μοιράζονται τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους ακόμα και κάποιες προσωπικές τους εξομολογήσεις μέσα από αυτό το εκπληκτικό ταξίδι. Η γιόγκα σε βοηθάει να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, επομένως να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Η γιόγκα άλλωστε είναι γνωστό ότι χαρίζει υγεία και ευτυχία. 

Γνωρίστε την ομάδα

Η Μαριάννα καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops, yoga retreats & yoga festivals. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Η Μαριάννα είναι μητέρα ενός κοριτσιού και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αναρρίχηση, ορειβασία & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής του Yoga Mala Studio – Χαλκίδας όπου καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga & Yin Yoga. Είναι πιστοποιημένος στην 1η & 2η σειρά της Ashtanga Yoga από τον David Swenson, στην Yin Yoga από τον Paul Grilley και στην Yoga Nidra (iRest) από την Molly Birkholm. Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα κάθε ασκούμενου ο τρόπος καθοδήγησης των μαθημάτων του είναι απλός και λιτός χρησιμοποιώντας την πρακτική ως θεραπευτικό μέσο σώματος και πνεύματος.

Η Ειρήνη είναι ιδιοκτήτρια του Remezzo Fine Greek Dining & Cocktail Bar” στη Μύκονο.  Είναι vegetarian και αγαπά την υγιεινή διατροφή  από μικρή. Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και λατρεύει την Ashtanga Yoga την οποία ασκεί σχεδόν καθημερινά αλλά και την κάθε  μορφή κίνησης γενικότερα. Είναι μητέρα δύο εφήβων και αγαπάει με πάθος τη ζωή, τη φύση, τα ταξίδια, τα βιβλία, το κινηματογράφο και το ροζέ κρασί.

Το Modern Yogi δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος

“Everything you can imagine is real” - Pablo Picasso