Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής του Yoga Mala Studio – Χαλκίδας όπου καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga & Yin Yoga. Είναι πιστοποιημένος στην 1η & 2η σειρά της Ashtanga Yoga από τον David Swenson, στην Yin Yoga από τον Paul Grilley και στην Yoga Nidra (iRest) από την Molly Birkholm.

Λόγο της αθλητικής του πορείας, το background στην φυσική αγωγή, διατροφή & στο μασάζ, αλλά και την ειδίκευση στους τραυματισμούς συχνά συνεργάζεται με αθλητές & ανθρώπους με προχωρημένους τραυματισμούς για αποκατάσταση. 

Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα κάθε ασκούμενου ο τρόπος καθοδήγησης των μαθημάτων του είναι απλός και λιτός χρησιμοποιώντας την πρακτική ως θεραπευτικό μέσο σώματος και πνεύματος.

Ο Αντώνης διατηρεί μια καθημερινή ολοκληρωμένη πρακτική, δουλεύοντας όλα τα σκέλη της Ashtanga για την προσωπική & πνευματική του εξέλιξη.

Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci, Mark Khan, Deborah Adele, Cliff Barber και πολλούς άλλους. 

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με διάφορες μορφές τέχνης, δραστηριότητες σχετικές με την κίνηση & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Αντώνης Χαραλάμπους

Yoga Instructor

Η Υπόλοιπη Ομάδα

Η Μαριάννα καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops & yoga retreats & είναι υπεύθυνη για το festival yoga – Revival Day by 4moms. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson.

Ειρήνη Κατραβά

Owner of Remezzo (Mykonos)

Η Ειρήνη είναι vegetarian και αγαπά την υγιεινή διατροφή  από μικρή. Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και λατρεύει την Ashtanga Yoga την οποία ασκεί σχεδόν καθημερινά αλλά και την κάθε  μορφή κίνησης γενικότερα. Αγαπάει με πάθος τη ζωή, τη φύση, τα ταξίδια, τα βιβλία, το κινηματογράφο και το ροζέ κρασί.